REPARATIE


Elk horloge is bijzonder. Soms is het een cadeau, soms een erfstuk of iets wat aangeschaft is voor een speciale gelegenheid en de aanschaf is vaak niet goedkoop. Daarom is het van belang dat u voor de reparatie van uw horloge een goed en vertrouwd reparatieadres heeft. Wanneer wij het horloge ontvangen zullen wij voor u een prijsopgave maken zodat u weet wat de reparatie gaat kosten en wat u van ons kunt verwachten. Na reparatie controleren we uw horloge uitgebreid voordat we het aan u retourneren.

ONDERHOUD


Periodiek onderhoud van horloges is zeer belangrijk. Door het dagelijks gebruik krijgt het met schadelijke factoren te maken, denkt u hierbij aan stof, trillingen, stoten, vocht, warmte en koude. Zowel mechanische als quartz horloges, hebben raderen, tandwielen enz. Deze onderdelen slijten vaak door herhalende bewegingen. Ook zorgen opgedroogde olieën en vetten er vaak voor dat het horloge niet gelijk loopt. Om problemen en hoge reparatiekosten te voorkomen is het dus van groot belang om uw horloge regelmatig onderhoud te gunnen.

ZAKELIJK


Horlogemaker Filippo is ook een allround servicecentre voor en van diverse horlogemerken en juweliers. We zijn niet alleen officieel gecertificeerd voor de diverse merken van de Swatch group maar repareren daarnaast ook voor veel andere merken en kunnen voor de meeste merken originele onderdelen bestellen. Er is veel mogelijk. Denkt u hierbij aan het verzorgen van reparaties van uw klanten, maar ook het laten ophalen en laten bezorgen van uw reparaties. Voor horlogemerken kunnen wij de gehele aftersales-service verzorgen.